Dućan po kategorijama

Boksački Okršaj Loptu Teniski Loptu S Glave Dressing Za Refleksne Пробивания Loptu U Treningu Brzine Reakcije Boks

Novo

kn19.25

Opis:

100% brand i visoka kvaliteta

boja:crvena ,crna

Materijal:pu1,

Lice:

1.(poboljšati svoje zdravlje )- fizičke vežbe su korisne za vaše tijelo. Vi ste buildup mišiće, povećavajući svoju izdržljivost. Boks ovaj refleksijska loptu je dobra alternativa kako bi on djelovao na sve skupine mišića.Neka vam je veseljem uživati u boks u slobodno vrijeme. To može uvelike mobilizirati svaki mišić u vašem tijelu i učiniti da se njiše u vašem radu i životu.

2,(Lagan i prenosiv): lako nositi sa sobom i može se koristiti u različitim slučajevima, možete uzeti ovaj borbeni loptu sa sobom bilo gdje. Moderan novi loptu oprema se može koristiti za mnoge sportskih treninga, kao što su boks,kick,slobodnu borbu i tako dalje

3,(pogodno za sve): muškarac ili žena, tinejdžer ili dijete. to ne smeta! Svatko može koristiti Box ball ili u okvire svrhe, ili za zabavna igra, koja će graditi svoju vizualno-motorne koordinacije, i to će biti lijepo nadopuniti vježba boks ili kickboxing!

4,(poboljšati vještine reakcije): vrijeme je da poboljšate svoje vještine uz pomoć ovog seta magičnih lopti, to je odličan način da poboljšate svoje borbene refleksi za najbolji cilj u svojim bitkama! Utvrdite svoje vizualno-motorne koordinacije, fokus, brzina, točnost, pravovremenost.

5(opcija): 360-stupanj all-round trodimenzionalni Polar trening udarca, dizajn više brižan, udarac točniji.(Napomena): novi učenik bi trebao usporiti brzinu udarca, kako bi se izbjeglo odskoka lopte na vaše lice kada je udario. Kada vježbate, pažnja mora biti usmjerena. čim oporavak će imati tendenciju da se vaše lice, hvatanje užad može promijeniti smjer lopte.

Pakiranje uključuje:

Glavobolja Povez X1

Lopta X1

Poštovani kupci,Dobrodošli u naš dućan. ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.Dobar dan!

.product-description { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Georgia; }. product-description .images { text-align: center; }. product-description img { max-width: 100%; width: 800px; height: 800px; vertical-align: middle; } Description: opis:

Tagovi: Fitness Lopte, Sport I Zabava, Jeftini Fitness Lopte, Visoka Kvaliteta Sport I Zabava, Fitness Lopte.

Broj Modela Fight Loptu
Materijal Guma
veličina 65mm
Funkcija Tijelo
Podrijetlo CN (porijeklo)

Napiši osvrt

Boksački Okršaj Loptu Teniski Loptu S Glave Dressing Za Refleksne Пробивания Loptu U Treningu Brzine Reakcije Boks

Boksački Okršaj Loptu Teniski Loptu S Glave Dressing Za Refleksne Пробивания Loptu U Treningu Brzine Reakcije Boks

Povezani proizvodi
Proizvod je upisan u listu usporedbe