Dućan po kategorijama

MOC veliki građevinski blok 4066 Duplo cigle 1x2x2 bez dna cijevi cigle prikupljeni pribor volumetrijske dio za dječje igračke

Novo

kn15.62

Навальная serija zrna

[porijeklo] Guangdong, Kina

[pakiranje proizvoda] plastične vrećice

[materijal] neotrovan i непахучая plastika ABS

[odgovarajuću dob] 5 ~65 godina

[posluga u proizvod] može očistiti i dezinficirati

[posebnu pozornost]

1. djeca su dužni koristiti proizvod pod kućnim nadzorom;

2.Ne глотайте male čestice bloka.

3. ako je igračka oštećen, molimo vas, bacite ga;

4. izbjegavajte izlaganje bloka i vlage.

Važno: boja proizvoda se još uvijek obnavlja.

[napomene za kupce]

1. sve prodane robe strogo testiran i pakirani za nju. Kada kupac potpisuje proizvod, molimo vas da ne zaboravite otvoriti kutiju za razgledavanje, provjerite količinu robe i provjeriti da li je proizvod u dobrom stanju. Ako imate bilo kakvih pitanja, nećemo biti za to odgovoran.

2.u procesu hitnu dostavu, ponekad dostava kasni zbog neke hitne situacije, kao što su vremenski i uvjeti na cesti. Trgovina obećava da će pomoći kupcu pravovremeno kontaktirati i dogovoriti isporuku robe do vas u najkraćem mogućem roku. Ako imajte osjećaj nezadovoljstva na курьеру, onda mogu da se žale na lokalnu kurirske tvrtke, nadam se kupac može razlikovati za odgovornu osobu, zahvaljuje.

3. prikupljene igračke bloka torbe ruke sortiranje i герметизируя, i ponekad nedostatak dijelova. Trgovina može nadoknaditi nedostajući dijelovi besplatno, kada kupci kupuju proizvode ponovo.

4. Ova vrsta građevinskih blokova pakiran u obične papirnate kutije postavljenih hitne isporuke, i pažljivo pakiran našim magazinom. Još uvijek teško je osigurati da su pojedini pakiranje kutije прессованы i несены, ali dio proizvoda unutar pakiranje kutija ne će biti oštećen.

5. slike svih proizvoda u našoj trgovini moraju biti u skladu sa stvarnim slikama koliko je to moguće, ali odstupanje kuta ili suncu može dovesti do neke razlike u boji tijekom snimanja. Molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima, da bude jasno prije kupnje.

6 preporučeno je da djeca u dobi do 5 godina igrali s крупнозернистыми gradivni blokovi, jer fino zrnate dijelovi su lako jesti na pogreške i može se obaviti samo uz pratnju roditelja.

Tagovi: Blokovi, Igračke I Hobiji, Jeftini Blokovi, Kvalitetne Igračke I Hobiji, Blokovi.

Plastični Tip TRBUŠNE PRESS
Raspon Dobi 5-7 godina
Paul Unisex
Materijal Plastika
brend jile

Napiši osvrt

MOC veliki građevinski blok 4066 Duplo cigle 1x2x2 bez dna cijevi cigle prikupljeni pribor volumetrijske dio za dječje igračke

MOC veliki građevinski blok 4066 Duplo cigle 1x2x2 bez dna cijevi cigle prikupljeni pribor volumetrijske dio za dječje igračke

Povezani proizvodi
Proizvod je upisan u listu usporedbe